kolmapäev, 3. jaanuar 2018

Keegi on kunagi öelnud „Et maal tegutseda, pead olema tark ja paljude teadmistega“, sellest johtuvalt oli paslik tervitada Paide piirkonna allasutusi ja kombekohaselt viia väike kingitus tublidele kollektiividele. Lihtsalt panna käsi pihku ja soovida „Head uut aastat“

Võib istuda laua taga, teha seal arendustööd ja kooskõlastada tegevusi, aga mulle meeldib rohkem ringi liikuda, inimesi kuulata ja kohapealset olukorda näha. Me võime arvata, et teame mida teeme, et elu piirkonnas edeneks aga me ei tea, mida inimesed tahavad. Kui inimestelt prauhti küsida, mida nende arvates oleks endises Paide valla haldusterritooriumil vaja teha, ei pruugi head vastust saada. Suheldes vahetult inimestega, siis jõuame selleni, mis on külas mureks. Kus kaupluse ees tänavalatern ei põle, kus küla tühjaks jäänud ja kuhu võiks rajada uue mänguväljaku. See teeb inimestele muret. Vahetu vestlus on alati kõige parem.

Küll on meeles aeg enne tänast ringsõitu. „Ma ei olnud siis veel ametis, kuid läksin jõulutuld Anna kirikust viima Anna, Tarbija ja Sargvere külade jõulupuudele mäletan inimeste soove. Suhtlemine allasutuste, kogukondade ja inimestega peab jätkuma ka ühinenud omavalitsuses.

Alustasime uut aastat töiselt ja kuulame allasutuste 2018.a eelarve lisavajadusi.
03.01.2018.a Anna Raamatukogu, Tarbija Raamatukogu, Sargvere Raamatukogu
04.01.2018.a Paide Valla Lasteaed-Kool
04.01.2018.a Anna Vaba Aja Maja

05.01.2018.a Paide Valla Noortekeskus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar