teisipäev, 5. august 2014

Laadakorraldus



Sügis hakkab kätte jõudma ja aitab puhkustest, aeg hakata jälle tööle. Eks kirjutajagi on pikalt eemal olnud kuid ise usub, et parandab ennast. Energiat on kõik täis ja on aeg kutsuda kokku erinevaid töökoosolekuid. Plaan on pidada Kareda Valla raamatukokku 7. augustil kell 17.00, et koos arutada Naabriplika laada korraldamist. Päevakorras oleks 2 punkti sügislaat ja kevadlaat.
Paneksime koos kokku meeskonna ja arutaksime, kas korraldame ja kuidas korraldame laada. Sügislaat peaks toimuma umbes septembri lõpus või oktoobri alguses seega oleks paras aeg tegutsema asuda.
Kevadine kogemus on olemas ja võib öelda kordaläinud üritus oli. Orienteeruvalt külastas laata 1200 kuni 1500 inimest, kauplejaid registeerus üle 50. Kindlasti oli ka miinuseid kuid eks koos arutame kuidas edasi.
Laadal võik olla selge sihtrühm:
·         Kauplema on oodatud kõik käsitööga, eestimaise omatoodanguga, talukaupadega, aiakaupadega ja tööstuskaupadega kauplejad.
·         Lastele pakume erinevaid tegevusi. Saab hüpata batuutidel ja sõita poniga ning elektriautodega. Kohal on ka miniloomaaed, kus tutvustatakse lastele erinavaid taluloomi, miniseast ja jänestest kuni lammaste ning kitsedeni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar